Etsi

Lumiveistoskilpailu 2021 (valokuvakilpailu)


– kilpailun järjestäjä; Ummeljoen kyläyhdistys ry
kilpailun aihe: Lumiveistokset Ummeljoen alueella (myös Takamaa). Tee lumiveistos ja ota siitä valokuva - yksi kuva yhdestä lumiveistoksesta.
    Huom! Kuvissa ei saa esiintyä tunnistettavia henkilöitä.


1. Kilpailukuvat
– kilpailuun voi osallistua vain digitaalisilla tiedostoilla eli lähettämällä valokuvan lumiveistoksesta (enintään 3 kuvattua lumiveistosta/osallistuja)
   kyläyhdistyksen sähköpostiin.
– kuvat tulee olla itse kuvattuja eli kuvaajalla tulee olla kuviin täydet oikeudet.
– kuvankäsittely ei ole sallittu
– kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu

2. Kuvien lähettäminen
– lähetä kuvat liitetiedostoina osoitteeseen: ummeljoenkylayhdistys[at]gmail.com
– kirjoita sähköpostiin veistoksen nimi, lumiveistoksen tekijät (jos tiedossa), kuvan ottajan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero) sekä kuvauspaikka (osoite) ja kuvausajankohta
kilpailuaika: 12.2.202131.3.2021

3. Kuvien käyttöoikeus
– Ummeljoen kyläyhdistys voi käyttää ja julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia vapaasti ilman erillistä korvausta kaikessa omassa toiminnassaan sekä luovuttaa kuvia korvauksetta myös yhteistyökumppaneidensa käyttöön. Lisäksi kuvia voidaan käyttää korvauksetta tiedotusvälineissä, kun se koskee kilpailua tai sen tuloksia.

4. Palkinnot
– kyläyhdistyksen hallitus palkitsee muutaman parhaimman otoksen 30 euron lahjakortilla ja varaa oikeuden korottaa palkintosummia/antaa erityispalkintoja. Kilpailun tulokset julkistetaan sopivassa yhteydessä kilpailun päättymisen jälkeen.